YEREL

MHP’LİLERDEN BİR DİZİ ZİYARET…

09.05.2024 - Perşembe 11:50

MHP’LİLERDEN BİR DİZİ ZİYARET…

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Milas İlçe Başkanı Tunahan Ongün, bazı ilçe yöneticileri ve 31 Mart’ta yapılan yerel seçimlerde Cumhur İttifakı’ndan seçilen MHP’li Belediye Meclis Üyeleri, ilçedeki kurum ve kuruluşlara nezaket ziyareti gerçekleştirdi.

 

MHP Milas İlçe Başkanı Tunahan Ongün ve arkadaşları tarafından gerçekleştirilen ziyaret trafiği, Milas Kaymakamı M. Ünver Böke ile başladı. Kaymakam Böke’nin makamında gerçekleşen ziyarette, önümüzdeki 5 yıl için Milas Belediye Meclisi üyesi olarak görev yapacak olan arkadaşlarını tanıtan İlçe Başkanı Ongün; “Önümüzdeki süreçte Cumhur İttifakı olarak bu kadim kente ve Milaslılara hizmet etmek için elimizden gelen her türlü çabayı göstereceğiz. İlçemizin ve hemşehrilerimizin yararına olacak her projeye destek olacak, yeri geldiğinde de gerektiği biçimde muhalefet yapacağız.

Cumhuriyetimizin 2’nci yüzyılına yakışır bir Türkiye hayalimiz olduğu gibi, medeniyetlere başkentlik yapmış Milas’ımızı da geleceğe hazırlamak, yaşanabilir bir kent olması için atılacak her adımın yanında olacak, üzerimize düşen her sorumluluğu yerine getirme gayreti içinde olacağız. Seçimler 31 Mart akşamı bitti. Demokrasiye olan inancımızı hiçbir şekilde kaybetmedik. Halkımızın yaptığı tercihe elbette saygı duyacak ve bize yüklenen sorumluluktan kaçmayacağız” diyerek, önümüzdeki 5 yılı halkın içinde, Milas’ın ve Milaslıların sorunlarını konuşmaktan ve çözüm üretme noktasında gereken adımları atacaklarını söyledi.

Gerçekleşen ziyaret için teşekkür eden Kaymakam Böke, seçilen yeni meclis üyelerine de başarılar diledi.

Kaymakam Böke’nin ardından kısa bir süre önce göreve başlayan Milas İlçe Emniyet Müdürü İsmail Toygun’u ziyaret ederek, hem tanışan, hem de görevinde başarılar dileyen MHP’liler, yeni İlçe Emniyet Müdürü Toygun ile bir süre Milas özelinde sohbet ettiler.

Ziyaret trafiğinin son durağında ise Milas Devlet Hastanesi Başhekimi Tarık Çubukçuoğlu’nu ziyaret eden MHP heyeti, tüm sağlık çalışanlarına kolaylıklar dilediler.

Gerçekleşen ziyaretlere, İlçe Başkanı Tunahan Ongün’e; eski ilçe başkanlarından M. Ali Şimşek, belediye meclis üyeleri; Muhammed Dinler, Muharrem Çetin, İlhan Şimşek, Bayram Karataç ve Murat Yıldırım eşlik etti.

YORUM YAZ