YEREL

CHP’Lİ GENÇLERİN ÖREN BULUŞMASI…

19.02.2024 - Pazartesi 11:10

CHP’Lİ GENÇLERİN ÖREN BULUŞMASI…

Cumhuriyet Halk Partisi Milas Gençlik Kolları Başkanlığı ilçeye bağlı Ören Mahallesi’nde, Örenli gençlerle bir araya gelerek, 31 Mart’ta yapılacak yerel seçimler için görüş alışverişinde bulundu. İlçe gençlik örgütü, Örenli gençlerden Başkan Adayı Fevzi Topuz için destek isterken gençlerde deneyimli bir siyasetçiden öğrenecekleri çok şey olduğunu belirterek,

CHP Milas Başkan Adayı Fevzi Topuz, 31 Mart’ta yapılacak yerel seçimler öncesinde saha çalışmalarını sürdürürken, bir yandan CHP İlçe yönetimi, kadın ve gençlik kolları da çalışmalarıyla Topuz’a katkı vermeye devam ediyor.

 

Başkan Adayı Fevzi Topuz, adaylığının kesinleşmesinin ardından saha çalışmalarına yoğunlaşırken, bir yandan partisinin belediye meclis üyesi listesine son şeklini verme uğraşı içinde. Başkan adayının çalışma programına partinin ilçe yönetimi, kadın ve gençlik kolları yönetimi de katkı sunmaya, başkan adayını sahada yalnız bırakmamaya çalışıyor. Bu anlamda CHP Milas İlçe Gençlik Kolları Başkanı İbrahim Turhan ve arkadaşları, Ören Mahallesi’ndeki gençlerle bir araya gelerek, 31 Mart’ta yapılacak yerel seçimlerle ilgili görüş alışverişinde bulundular.

İlçe Gençlik Kolları Başkanı Turhan, Başkan Adayı Fevzi Topuz’un seçilmesi halinde önümüzdeki 5 yılda genç kuşak için hayata geçirilecek projelerini anlatırken, gençlerin de yerel yönetimlerden beklentilerini, talep ve isteklerini aldı.

Turhan; “Hedefimiz seçimleri kazanmak ve partimizin bayrağını daha da yukarıya taşımak olacaktır. Toplumun bütün kesimlerinin desteği bizim için son derece önemli ve bu bayrağı o noktaya siz gençlerle taşımak bizler için çok daha anlamlıdır” diyerek gençlerden destek istedi.

Toplantıya katılan bir grup Örenli genç ise büyük bir gayret sarf ederek Cumhuriyet Halk Partisi’nin, yerel seçimlerde 1’nci parti yapacaklarını ve Fevzi Topuz’un da başkan olacağına olan inançlarını dile getirdiler.

Her gencin tecrübeli bir siyasi aktörle yol yürümesin heyecan verici olmasının yanında bir öğretici ruhunu yaşatacağını belirten gençler, bu sebeple Cumhuriyet Halk Partisi’nin Muğla merkez ve ilçelerinde başarılı olması için üstlerine düşen görevin farkında olduklarını söylediler.

YORUM YAZ