YEREL

ÜRETİCİLERE UYGUN FİYATLI TAVUK…

12.10.2023 - Perşembe 20:59

ÜRETİCİLERE UYGUN FİYATLI TAVUK…

Milas Ziraat Odası, çiftçilerin ve üreticilerin faydalanabilmesi amacıyla bir firma ile görüşerek indirimli canlı tavuk satışına aracılık etti. 3 bin adet tavuk bugün sabah saatlerinde üreticiye uygun fiyatla teslim edilirken, Milas Ziraat Odası Başkanı Kahraman Akar, yoğun talep üzerine önümüzdeki ay için 5 bin adet daha tavuk siparişi verdiklerini söyledi.

 

Milas Ziraat Odası, çiftçilerden ve üreticilerden gelen talepleri karşılamak için bugün farklı bir çalışmaya imza attı. Bugüne kadar keçi, koyun veya büyükbaş hayvan çeşitli yöntemlerle çiftçiye verilirken, bugün üretici çiftçiden gelen talep üzerine Milas Ziraat Odası’nın girişimleriyle özel bir firma tarafından uygun fiyatlarla ç3 bin adet tavuk satışa sunuldu. Ataks cinsi yumurta tavuklarının Milas'a getirilmesi için bir firmayla görüşen Milas Ziraat Odası, normal şartlarda 170 TL olan tavukları 110 TL'ye temin etti. Tavukların dağıtımı, Milas Belediyesi Kurbanlık Hayvan Pazarı'nda gerçekleştirildi. İndirimli tavuk alan üretici ve çiftçiler, Milas Ziraat Odası Başkanı Kahraman Akar’a, Oda yönetimine ve oda personeline teşekkür etti.

Tavuk dağıtımında konuşan Milas Ziraat Odası Başkanı Kahraman Akar, "Önümüzdeki ay için yoğun talep üzerine 5 bin adet tavuk siparişi verdik. Dağıtımlarımız devam edecek. Çiftçilerimize hayırlı olsun." diye konuştu.

YORUM YAZ