YAŞAM YEREL

GAZETECİ ÖZGÜR MİL’İN MUTLU GÜNÜ…

06.10.2023 - Cuma 13:19

GAZETECİ ÖZGÜR MİL’İN MUTLU GÜNÜ…

Gazeteci Özgür Mil, oğlu Ali’nin düğünüyle bir mutluluğu daha yaşadı. Funda ve Özgür Mil çiftinin oğlu Ali ile Nuray&Koray Ful çiftinin kızları Funda, kalabalık bir davetli topluluğunun katıldığı görkemli bir düğün töreniyle mutluluğa evet dediler.

 

Yıllardır Milas basınında yer alan, yaptığı başarılı işlerle herkesin sevgi ve saygısını kazanan gazeteci arkadaşımız-meslektaşımız Özgür Mil, oğlu Ali’nin düğün töreniyle yeni bir mutluluğu daha yaşadı. Funda&Özgür Mil çiftinin oğlu Ali ile Nuray&Koray Ful çiftinin kızları Funda, önceki gün Havuzbaşı Kır Düğün Bahçesi’nde gerçekleşen düğün töreniyle yeni bir hayatın başlangıcına evet dediler.

İlçe protokolünün büyük bir bölümü, siyasiler, iş insanları, gazeteci arkadaşları ve çok sayıda davetlinin katıldığı törende çiftin nikahını Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat kıydı. Başkan Tokat, genç çifte mutluluk dilerken, evlilik cüzdanını gelin ve damada aynı anda takdim etti.

Gerçekleşen nikah merasiminin ardından gece, Ali ve Funda çiftinin danslarıyla açıldı. Her iki aile bireyleri, yakınları ve genç çift ile pistte gönüllerince dans edip oynadılar.

Extra Gündem Haber Portalı olarak, genç çiftçe bir ömür mutluluk diliyor, Mil ve Ful ailelerini tebrik ediyoruz.

YORUM YAZ