YAŞAM YEREL

ELBİR VE YENİGÜN AİLESİNİ GURURLANDIRAN MUTLU GÜN…

18.07.2023 - Salı 12:44

ELBİR VE YENİGÜN AİLESİNİ GURURLANDIRAN MUTLU GÜN…

Milas’ın tanınan ailelerinden Rıza Mutlu &Demet Elbir çifti, geçtiğimiz Cumartesi günü Mylasa 48 Kır Düğün Bahçesi’nde, oğulları Barlas ve Uluç için muhteşem bir sünnet düğünü tertip ettiler. Çok kalabalık bir davetli topluluğunun katıldığı sünnet düğününde, Elbir çifti ve oğulları farklı bir konsept ile konuklarına renkli ve keyifli bir akşam yaşattılar.

 

Noter personeli Baba Rıza Mutlu ile finans sektöründe hizmet veren anne Demet Elbir çifti, oğulları Barlas ve Uluç için unutulmaz bir sünnet düğünü tertip ettiler. Mylasa 48 Kır Düğün Bahçesi’nde geçtiğimiz Cumartesi günü gerçekleşen düğün törenine kalabalık bir davetli topluluğu katılırken, konuklarını kapıda karşılayan anne ve babanın yanı sıra dedesi Musa Yenigün, babaannesi Ayşe Elbir ve anneanne Havana Yaylı’nın mutluluğu adeta gözlerinden okunurdu.

Tertiplenen düğün töreninin açılışında Baba Rıza Mutlu ve Anne Demet çifti, oğulları Barlas ve Uluç ile birlikte sahneye çıkarak muhteşem bir harmandalı oyunu oynadılar. Konukların da katılımlarıyla gece boyu yöresel zeybek ve hareketli oyunlarla sahne dolup taştı.

Türk-İslam örf ve adetlerine göre erkekliğe ilk adımlarını atan Barlas ve Uluç’u tebrik ediyor, Yenigün ve Elbir ailelerini Extra Gündem Haber Portalı olarak kutluyoruz.  Her iki aileye de Rabbim çocuklarının daha büyük mürüvvetlerini göstersin.

YORUM YAZ