YAŞAM YEREL

GENÇ SİYASETÇİ MUTLULUĞA ‘EVET’ DEDİ…

10.07.2023 - Pazartesi 17:08

GENÇ SİYASETÇİ MUTLULUĞA ‘EVET’ DEDİ…

İlçemizin köklü eğitim kurumlarından Özfen Bilim Dershanesi sahibi Mustafa Zeybekoğlu’nun oğlu, CHP Milas İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Anıl Zeybekoğlu, dün akşam Karya Kır Düğün Bahçesi’nde gerçekleşen görkemli bir düğün töreniyle Gürdağ Ailesinin biricik kızları Damla ile evlendi.

 

Gerçekleşen düğün törenine; Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, CHP Muğla İl Başkanı Hüseyin Erol, Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, CHP Milas İlçe Başkanı Av. Tüze Çetinkaya, CHP Menteşe İlçe Başkanı Mustafa Aytaç Kavak, Muğla Milletvekilleri; Cumhur Uzun, Gizem Sayar Özcan, önceki dönem Muğla Milletvekili Suat Özcan, Süleyman Girgin, CHP’li belediye meclis üyeleri, CHP Milas İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, İlçe Kadın ve Gençlik Kolları yönetimi, çok sayıda mahalle muhtarı ve kalabalık bir davetli topluluğu katıldı.

Gürdağ ve Zeybekoğlu ailelerinin en mutlu günlerinde, Damla&Anıl çiftini yalnız bırakmayan davetliler, düğün töreni boyunca piste yalnız bırakmadı. Mutlulukları yüzlerinden okunan genç çifte Extra Gündem Haber Portalı olarak bir ömür boyu mutluluklar diliyor, her iki aileyi de kutluyoruz.

YORUM YAZ