YEREL

GELECEK NESİLLER’DEN ANNELER GÜNÜ’NE ÖZEL ÇOK RENKLİ BİR ETKİNLİK

15.05.2023 - Pazartesi 20:48

GELECEK NESİLLER’DEN ANNELER GÜNÜ’NE ÖZEL ÇOK RENKLİ BİR ETKİNLİK

Gelecek Nesiller Anaokulu öğretmen, öğrenci ve öğrenci velileri, Anneler Günü’nden bir gün önce çok renkli bir etkinlikte buluştu. 13 Mayıs’ta gerçekleşen kaynaşma kahvaltısında minikler doyasıya eğlenirken, büyükler de çocuklarının eğlencesine ortak oldular.

 

Avşar Yolu üzerindeki Çavuşoğlu Kır Düğün Salonu’nda gerçekleşen kaynaşma kahvaltısına katılan kalabalık grup, yaz aylarına girdiğimiz ve sıcaklıkların da kendini hissettirmeye başladığı günlerde bir piknik havasında çok renkli ve keyifli bir etkinliğe imza attı.

Okulun kurucusu Murat Ünal başta olmak üzere okulda görev yapan tüm öğretmenler, öğrenciler ve öğrenci velilerin katıldığı etkinlikte bir de sürpriz bir doğum günü kutlandı. Kurucu Ünal’ın kızı Kübra Ece Ünal’ın 4’ncü yaş günü, kaynaşma kahvaltısı etkinliğinde kutlanırken, özellikle çocukların gün boyu eğlencesi görülmeye değerdi.

Gelecek Nesiller Anaokulu Kurucusu Murat Ünal; “Aslında havalar bu etkinliği biraz geciktirdi. Ramazan Bayramı’nın hemen ardından gerçekleştirmeyi planlamıştık ancak hava şartları buna izin vermedi. Bir anlamda da gecikmiş olması, Anneler Günü’ne bir gün kala gerçekleşmiş olması, hem okulumuzdaki öğretmenlerimizin, hem de öğrenci velilerimizin Anneler Günü’nü kutlamamıza fırsat verdi. Bu bağlamda, başta şehit annelerimiz olmak üzere tüm annelerimizin, anne adaylarımızın Anneler Günü’nü şahsım ve Gelecek nesiller Anaokulu olarak kutluyoruz.

Yavrularını bizlere emanet eden velilerimizle bugüne kadar farklı etkinliklerde bir araya geldik, bundan sonra da birlikte olmaya devam edeceğiz. Her şeyden öte biz fiziki şartları oluşturmuş ve müfredata bağlı bir okul olmaktan öteye geçerek, çocuklarımızı yaşadığımız çağa uygun bir eğitimle geleceğe hazırlamaya çalışıyoruz. Bu gayretimizi gören velilerimizin bize duydukları güvenle her geçen gün daha büyüyor ve daha kalabalık bir aile oluyoruz. Gelecek yıllarda bu tür etkinliklerin hem sayısı artacak, hem de katılımcı sayısında ciddi artışların olacağını biliyoruz ve bu güven duygusu için de tüm Milaslı hemşehrilerimize teşekkür ediyoruz” diyerek gerçekleşen etkinliği kamuoyu ile paylaştı.

YORUM YAZ