YEREL

MHP İLÇE TEŞKİLATI YENİ ÜYELERE ROZET TAKTI

12.05.2023 - Cuma 21:06

MHP İLÇE TEŞKİLATI YENİ ÜYELERE ROZET TAKTI

14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili Genel Seçimlerine sayılı günler kala MHP Muğla İl Başkanlığı tarafından Milas’ta, partiye yeni katılan üyelere rozetleri törenle takıldı. Aralarında İYİ Parti’den istifa edenlerin de yer aldığı yaklaşık 150 kişilik gruba rozetleri; İl Başkanı Oğuz Akarfırat, İlçe Başkanı Cüneyt Akar ile MHP Muğla Milletvekili Adayı Mevlüt Kiriş tarafından takıldı.

 

MHP Milas İlçe Binası önünde gerçekleşen rozet takma töreninde konuşan İl Başkanı Oğuz Akarfırat; “Vatandaşlarımızın MHP’ye karşı olan teveccühünü bir kez daha görmüş olduk. MHP olarak her geçen gün büyüyen güçlü bir aile olduk. Bu ailenin birlik ve beraberliğini perçinlemek adına 14 Mayıs 2023 seçimlerinde ‘Devlet ve Milletiyle Her Şeyden Önce Türkiye’ sloganıyla yola çıktığımız bu seçim sürecinde katılımları ile gücümüze güç katan değerli arkadaşlarıma sonsuz teşekkür ediyor, geçmişte partimizden bir sebepten dolayı ayrılmış tüm ülkücüleri, Türk milliyetçilerini partimize tekrardan davet ediyorum. Devletin geleceği bu seçimlerde olacaktır. Türkiye yeni yüzyılı lider ülke olarak devam etmesi ve perçinlenmesi bu seçimin sonuçlarına bağlıdır. Ayrıştırmadan birleştirmek ve daha da büyümek için Milliyetçi Hareket Partisi olarak sizlerle yol yürüdüğümüz süreçte ülkemizin birliğini kimse bozamayacaktır” dedi.

14 Mayıs’ta Muğla’da, zaferi kazanan partinin MHP olacağının altını çizen İl Başkanı Akarfırat; “Sadece Milas’ta değil, Muğla’nın her yerinde, hatta yurdun her tarafında partimiz, yeni katılımlarla büyüyerek iktidar yürüyüşüne devam ediyor” dedi.

Akarfırat’ın konuşmasının ardından çoğunluğunu gençlerin oluşturduğu yaklaşık 150 kişiye rozetleri İl Başkanı Oğuz Akarfırat, İlçe Başkanı Cüneyt Akar ile MHP Muğla Milletvekili Adayı Mevlüt Kiriş tarafından rozetleri takıldı.

YORUM YAZ