SON DAKİKA YEREL

‘İYİ’LERİN HAREKETİ 3 YAŞINDA…

30.10.2020 - Cuma 06:22

‘İYİ’LERİN HAREKETİ 3 YAŞINDA…

İYİ Parti'nin kuruluşunun 3. yıl dönümü dolayısıyla Milas İlçe Teşkilatı küçük çaplı bir program düzenledi. Sadece ilçe yönetim kurulu üyeleri, belediye meclis üyeleri ve ilçe kadın kolları başkanının katıldığı programda kısa bir açıklama yapan İlçe Başkanı Kasım Özkan; “Biz, Büyük Türk Milleti adına; demokrasinin, cumhuriyetin ve adaletin kutlu mücadelesini veriyoruz” dedi.

Partinin Milas İlçe Binası’nda, olağan ilçe yönetim kurulu toplantısının ardından gerçekleşen dar kapsamlı toplantıda İlçe Başkanı Kasım Özkan; “Başta Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener olmak üzere bu kutlu davanın kurucularına, ilçemizde bu hareketi hayata geçiren kurucu ilçe başkanımız Sayın Mehmet Çayırlı ve Sayın Çayırlı’dan sonra bu harekete ilçemizde önderlik yapan Sayın Ahmet Yanıkoğlu’na, bugüne kadar partimizin her kademesinde görev yapan dava arkadaşlarımıza şükranlarımızı sunuyoruz. Onların emekleriyle bugüne ulaşan ve bizlere emanet edilen bu kutlu davayı, bugünkü ilçe yöneticileri olarak bizler de geleceğe daha güçlü bir şekilde taşımak için elimizden gelen her türlü gayreti göstereceğiz.
Ne mutlu ki bizlere, kuruluş yıldönümümüz ile birlikte, Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde kazanılan Kurtuluş Savaşı’nın ardından ilan edilen Cumhuriyetimizin de kuruluş yıldönümünü kutluyoruz. Bu vesile ile tüm hemşehrilerimizin Cumhuriyet Bayramı’nı kutluyoruz.
Aslında tüm hemşehrilerimizi davet ederek, 3’ncü kuruluş yıldönümümüzü hep birlikte daha geniş bir program ile kutlamak isterdik ancak malumunuz pandemi dönemi devam ediyor. İnşallah 4’ncü kuruluş yıldönümümüzü tüm halkımızla birlikte kutlarız” dedi.
İYİ Parti Milas İlçe Başkanı Kasım Özkan tarafından yapılan bu kısa açıklamanın ardından toplantıya katılan yönetim kurulu üyeleri ve Başkan Özkan, birlikte pastayı kestiler.

YORUM YAZ